Tarafsızlık Taahhütnamesi

Laboratuvarımızın verdiği hizmetlerde tüm çalışanların çıkar çatışmalarında tarafsızlığını koruması, personelin yaptığı işteki tarafsızlığının sağlanması, her türlü mali, ticari ve şahsi baskıdan personelin uzak tutulması için gerekli sistem kurulmuştur. Laboratuvar çalışanlarının ücretleri, yaptıkları deney sayısından veya bu deneylerden alınan sonuçlardan bağımsızdır. Müşteri ve/veya personelden gelen talepler tarafsız ve ön yargısız olarak değerlendirilmektedir.

Laboratuvarımızın deney faaliyetleri; bağımsızlık, dürüstlük, gizlilik ve güvenilirlik ilkelerine sadık kalınarak yürütülür. Müşterilere ait tüm bilgi ve dokümanlar yasal otoriteler haricinde müşterinin yazılı onayı olmadan üçüncü taraf kurum ve kişilerle paylaşılmaz.

Verilen hizmetlerde, laboratuvarımızın kusurundan kaynaklanan ve müşteri aleyhine olan her türlü zarar tazmin edilir.

TS EN ISO/IEC 17025 Laboratuvar Yeterliliği Standardı ve TS EN ISO 9001:2015 Kalite Yönetim Sistemi içerisinde yer alan dokümanlara laboratuvarımızın personelinin uyması zorunludur.

Kalite Politikamıza uygun olarak kurumumuzdaki tüm çalışanların yaptıkları işler itibarı ile kurulan TS EN ISO 9001:2015 Kalite Yönetim Sistemi ve TS EN ISO/IEC 17025 Laboratuvar Yeterliliği Standardı Yönetim Sistemini sürdürmek ve geliştirmek için kaynakların temin edilmesi ve tüm çalışanlarımızın katılımlarını sağlamak yönetimimizin sorumluluğundadır.