HAKKIMIZDA

QVV Mühendislik San. ve Tic. Ltd. Şti. olarak amacımız sektörde tahribatsız ve tahribatlı kontroller yaparak, tanınmış bir Türk NDT ve DT firması olmaktır. 2004 yılından günümüze kadar ki iş tecrübesi ile hizmet veren firmamız, İstanbul’daki merkezinden yönetilmektedir.

Laboratuvarımız TÜRKAK tarafından; TS EN ISO/IEC 17025 Kapsamında 16 Temmuz 2019 tarihinde akredite edilmiş olup genişleyen test kapsamı ile akreditasyonunu sürdürmektedir.

Firmalar, gün geçtikçe artan rekabet ortamında ana faaliyetlerine odaklanarak müşterilerine daha kaliteli ürün sunmak amacıyla esnek ve ekonomik iş gücü kullanan dış kaynakları kullanmaya yönelmişlerdir.

Öncelikli hedefimiz; katma değer üretmeyen fakat kritik olan işlemlerini bize emanet eden müşterilerimize en iyi hizmeti sunmak, beklentilerini karşılamak ve aşmak için sürekli gelişim içinde olarak çözüm ortağı olmaktır.

Müşterilerimiz ile iş birliği yaparak ve işimizde çok büyük gelişim ve değişim göstererek rekabet gücümüzü artırmayı hedefliyoruz.

Ulaştığımız her noktada profesyonelliği iyi niyet ile birleştirerek tüm kapıları açma amacındayız. Yapılan ve zamanında teslim edilen bütün başarılı projeler, müşteri potansiyelimizi beklentilerimizin ötesine götürecektir.